ut paa tur
Det er mye maaker paa stranden, og jeg synes de er ganske sote.Ganske vandt med mennsker ogsaa, saa jeg kunne gaa saa nerme jeg ville uten at de ble redde.(Det er ikke zoom paa det digital kamera mitt) Hva synes dere?
Utstyr
  • FujiFilm Finepix 1300
  • 35mm
  • Blender-
  • ja
  • AnnetGjorde om kontrastene(+12) la paa mere magneta og gjorde det litt lysere.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger307
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_12295} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Eli L.

slettes ikke verst, jeg liker jo måker og alt som er lilla! bilde ville blitt enda bedre om venstre fugel ikke var der. den er litt uskarp også? det forstyrrer litt. det ser forresten ut som måkekjærester!
Avsluttet .

Venstre måke må SELVFØLGELIG være der!! Den skaper en fin balanse i bildet, også med skyggen sin. Fint bilde, men litt merkelige farger (selv om jeg vet at jeg ikke er den rette til å si det, hehe). Regner med at sola var varm den dagen =)
mvh/MR
Rune E.

Synd at måkene ikke er skarpe, men det som kanskje er mest ødeleggende for bilde er rødstikket eller magenta. Horisonten skjev, veldig skjev. Men bilde har potensiale, du kan jo rette opp horisonten, gå ned på magenta.
mvh RE
Erik A.

Potensielt et fint motiv, men ikke helt vellykket her. Bildet har et sterkt fargestikk i magenta, du la nok på vel mye! Horisonten er veldig skjev. Kanhende en senking av utsnittet til et bilde helt uten hav og horisont hadde blitt renere og samtidig mer stilistisk? En litt større avstand til fuglene kunne også vært en fordel, da det hadde gitt litt mer rom foran den første, samt at skyggen fra den bakerste ikke hadde blitt kuttet. Til sist nevnes en rar uskarphet i øvre venstre hjørne. Ellers er det et stilrent og pent motiv, særlig den silkeglatte sanden er flott.
Carsten A.

Enig med EAA, mange gode elementer, men også endel som trekker ned. Litt for trangt utsnitt på høyre side (få med skyggen), og noe mere for trangt på venstre side (fremre fugl bør ha rom å se fremover i). Skjevheten er litt sjenerende, og fargestikket rett og slett korrigeres, det overveldende innslag av magenta er ikke bra. Du skriver at magenta er lagt på, noe som etter min mening er en klar feilvurdering.
MVH CA
Stig R.

Dagen min vart i alle fall litt bedre. Nydelig
Hans- Georg S.

Enig i de foreslåtte korrigeringene, men blide har et bra potensiale. Litt justering, og dette blir bra!
Geir Joar H.

Veldig morsomt og fine (og spesielle) farger. Ville kanskje hatt med hele skyggen av måka til høyre.
Magne H.

Magentaen passer fint! Rotering av hovedmotivet har dessverre ført til at horisonten er skjemmende skjev. Dette kunne du ha eliminert ved en beskjæring fra toppen.
Egil O.

Jeg synes det var et meget flott bilde. Den skjeve horisonten hever, etter min mening, bare bildet ytterligere! Men en forutsetning for at en skjev horisont, av og til, blir bra, er at den som her, er meget skjev! En liten uskarphet på måkene, og oppe i venstre hjørnet, trekker litt ned. Hadde også gjerne sett hele, (eller ingen), skygge bak den siste måken, og kanskje litt mer luft foran den første. Det sterke magentastikket, synes jeg egentlig gjorde seg på dette bildet. Men det er jo en smaksak. Det viktigste er at det blir opplyst at bildet er manipulert!
EO
Thomas A.

oki den skjeve horisonten synes jeg ikke så mye om, men magentaen likte jeg veldig godt! Synes ikke det ble for mye!
Kristin E.

Takk for komentarer, jeg saa ikke den skjeve horisonten foer det ble nevnt her.Jeg var kanskje litt for ivrig med kuttinga og farge justeringen.Tar alles kommentarer i betrakting, og skal prove aa fornye den litt bedre.Skarpheten er jeg ogsaa klar over,jeg har med meg mitt lille digitale over alt.Og det er vanskelig aa faa motiver skarpt.Takk saa mye ihvertfall.
Avsluttet .

Et bilde med stort potensiale og bra motiv! Er enig med mye av det som har blitt nevnt tidligere ang. for overdreven fargebruk, uskarpheten og skjev horisont.

Sivi :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu